In Memoriam: Jos Verver!

Heden bereikte ons het bericht dat oudlid, ererlid en medeoprichter van de Gooise Egerländer Musikanten is overleden.
Jos is altijd een hooglijk gewaardeerde vriend en klarinettist voor ons geweest.
Wij wensen Mieke en haar gezin veel sterkte in de komende tijd.


De Gooise Egerländer Musikanten weten van wanten!

Dat kom je niet vaak tegen in Nederland. Een blaaskapel die gespecialiseerd is in oostenrijkse, tiroler en tsjechische muziek, ofwel Egerländer muziek.
De Gooise Egerländer Musikanten uit Hilversum is zo'n ervaren blaaskapel, bestaande uit enthousiaste en vakkundige muzikanten. Een blaaskapel die weet van wanten, als het gaat om gezelligheid en volksmuziek
De Gooise Egerländer Musikanten is daarmee de geschikte blaaskapel voor al uw festiviteiten. En uiteraard is de muziek bij uitstek geschikt voor oostenrijkse, tiroler, tsjechische en duitse festiviteiten, maar dat spreekt voor zich. Daarnaast treedts de Gooise Egerlünder regelmatig en met succes op in bejaarden- en/of verzorgingstehuizen, eventueel met een speciaal programma, aangevuld met show, etc.De data voor onze früschoppens die in 2022 te zien zullen zijn bekend.

Zie de lijst met optredens en noteer de datums in uw agenda!


De Gooise Egerländer Musikanten, ook voor uw feest de ideale blaaskapel!

Een optreden van de Gooise Egerländer Musikanten vergt enige organisatie en voorbereiding. Vandaar dat wij de voorkeur hebben voor een optreden van minimaal 1,5 uur.


Op de Media pagina zijn een aantal van onze nummers te horen.


En omdat het zo'n mooi, lief en vrolijk plaatje is:

De meisjes van het orkest


Trompetspelers, Zangers en Zangeressen gevraagd!

Wij zijn naarstig op zoek naar trompet- en zangtalent(en) Heeft U interesse, neem dan contact op met Martin de Graaf telefoon (0)6 54 751 948 of stuur hem een mail