De Gooise Egerländer Musikanten weten van wanten!

Dat kom je niet vaak tegen in Nederland. Een blaaskapel die gespecialiseerd is in oostenrijkse, tiroler en tsjechische muziek, ofwel Egerländer muziek.
De Gooise Egerländer Musikanten uit Hilversum is zo'n ervaren blaaskapel, bestaande uit enthousiaste en vakkundige muzikanten. Een blaaskapel die weet van wanten, als het gaat om gezelligheid en volksmuziek
De Gooise Egerländer Musikanten is daarmee de geschikte blaaskapel voor al uw festiviteiten. En uiteraard is de muziek bij uitstek geschikt voor oostenrijkse, tiroler, tsjechische en duitse festiviteiten, maar dat spreekt voor zich. Daarnaast treedts de Gooise Egerlünder regelmatig en met succes op in bejaarden- en/of verzorgingstehuizen, eventueel met een speciaal programma, aangevuld met show, etc.

De Gooise Egerländer Musikanten, ook voor uw feest de ideale blaaskapel!

Een optreden van de Gooise Egerländer Musikanten vergt enige organisatie en voorbereiding. Vandaar dat wij de voorkeur hebben voor een optreden van minimaal 1,5 uur.


In Memoriam: Cees Westers.

Afelopen zondag 7 januari is onze dirigent Cees Westers op 58 jarige leeftijd veel te vroeg overleden.

Cees werd afgelopen jaar ziek. Er werd kanker geconstateerd. Midden december kregen we het bericht dat de behandeling nog goed verliep.
Helaas kreeg hij vlak na oud en nieuw te horen dat de ziekte flink was uitgezaaid. En wel zo erg dat er weinig tijd voor hem overbleef.
En zondag is hij dus overleden in het bijzijn van zijn gezin.
Wij als orkest hebben een goede vriend en goede muzikant verloren.....

Wij leven mee met zijn vrouw Renate en dochters Milou en Julia.

De uitvaart van Cees is op maandag 15 januari om 15.30. Adres is Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort (CBA)
Dodeweg 31
3832 RE Leusden

 

We zullen je missen Cees...

 


De data voor onze frühschoppens die in 2024 te zien zullen zijn, zijn bekend.

Zie de lijst met optredens en noteer de datums in uw agenda!


Trompetspelers, Zangers en Zangeressen gevraagd!

Wij zijn naarstig op zoek naar trompet- en zangtalent(en) Heeft U interesse en kunde, neem dan contact op met Martin de Graaf telefoon (0)6 54 751 948 of stuur hem een mail